summer hairstyles

Hi! Deze blogpost had eigenlijk gisteren online moeten komen; ik werd namelijk geïnspireerd door het warme weer en begon gelijk te schrijven: summer hairstyles! Helaas, toen ik hem gisteravond wilde uploaden, was alles weg 😦 Daarom heb ik hem vandaag maar even opnieuw geschreven.. ik hoop even leuk 🙂 Vandaag laat ik dus 4 haarstijlen zien die perfect zijn voor de zomer. Hope you enjoy!

hqdefault

De eerste: beachy waves! Ik vind dit zo mooi. Er zijn super veel verschillende technieken bekend, maar ik laat degene zien die bij mij het beste werkt en het beste uitkomt. Zorg dat je haar vochtig is!

ScreenShot2013-06-10at125122AM_zps64becce5

1) Verdeel je haar in 2 delen. 2) Pak een deel en draai dit tot een rolletje. (zie foto hierboven) 3) Leg de rol over je hoofd en zet hem aan de andere kant van je hoofd vast met een speldje. 4) Doe hetzelfde met het andere deel van je haar. 5) Laat je haar drogen, en klaar! Prachtige beachy waves.

Aaah I love this hairstyle! Ik vond deze foto heel random op Tumblr, en besloot hem zelf na te maken. Verrassend genoeg was het best goed gelukt en helemaal niet zo moeilijk.

1) Verdeel je haar in 2 delen door een zijscheiding. 2) Pak de bovenste pluk haar van het langste deel. 3) Begin bij de hoogte van ongeveer je oor met een nonchalante vissengraatvlecht. Super simpel, maar zo leuk.

topbun19-stunning-top-knot-hair--large-msg-136276791868

Volgende haarstijl: topknot! Ik denk dat elk meisje wel eens van die momenten heeft dat ze even lekker al d’r haar uit haar gezicht wil hebben.. zo ook ik. Ik los dat op met een super snelle topknot. Maar het hoeft niet per sé super snel: een topknot kan ook ‘voor de mooi’ zijn, en dan mag het wel wat langer duren.

1) Gooi al je haar naar voren. 2) Verdeel het in 2 delen: een voorste en achterste deel. 3) Draai beide delen rond tot een rol. 4) Draai de rollen om elkaar heen zodat er langzaam maar zeker een topknot ontstaat. 5) Doe er een elastiekje omheen en zet wegvallende plukjes vast met een speldje. 6) Trek zachtjes aan de topknot zodat ie groter wordt. Doe dit hetzelfde met de rest van het haar. 7) Spray er eventueel nog wat haarlak of iets anders in, om de topknot te verstevigen.

maxresdefault

En alweer de laatste haarstijl. Velen zullen Bethany Mota (beroemde Amerikaanse Youtuber) wel herkennen op deze foto. Deze haarstijl is dan ook geïnspireerd op die van haar.

1) Borstel de voorste plukken van je haar naar achter. 2) Maak hier een staart van. Zorg dat er nog genoeg haar over is (!) 4) Een leuke toevoeging is natuurlijk een strikje, zoals je ziet op de foto. Dit maakt de hele haarstijl gelijk super schattig.

TIP: Bij de 2e en 4e haarstijl zijn de beachy waves van de 1e haarstijl een must toevoeging!

Er zullen binnenkort waarschijnlijk meer zomerse blogposts aankomen 😉 Ik ben door het lekkere weer van afgelopen tijd weer heel erg geïnspireerd.

Liefs.X.

Advertenties

Een gedachte over “summer hairstyles

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s