my life in 20 questions tag

Hey! Vandaag doe ik de My life in 20 questions tag, die ik een tijdje geleden bij Jiami van Lifesplash langs zag komen. Het is een tag met 20 vragen over je leven. Ik vond hem zo leuk dat ik besloot hem over te nemen. Zo laat ik mezelf een beetje leren kennen 🙂

1. Favoriete kleur?

Zalmroze. Ik vind het echt een prachtige en schattige kleur. In m’n kledingkast hangen daarom ook veel zalmroze items. Met de nadruk op veel.

2. Favoriet getal?

4. Dit begon eigenlijk toen ik heel wat jaren geleden een klavertje vier vond en hier intens blij mee was. Bovendien ben ik geboren in de vierde maand van het jaar 😉

3. Droombaan?

Ik denk hier eigenlijk nog niet zo heel serieus over na, maar het heeft me altijd al leuk geleken om dokter te worden. Geen idee waarom, maar het trekt me aan. Als ‘bijbaantje’ lijkt het me natuurlijk superleuk om te bloggen!

amsterdam.1

4. Waar zie jij jezelf wonen in je eentje / op jezelf?

Ik droom m’n hele leven al van wonen in Amsterdam. Leuke winkels vlakbij natuurlijk. En er is gewoon van alles te vinden! Alhoewel ik ook een keer in Utrecht ben geweest, en deze stad trok me ook heel erg aan.

5. Favoriete manier om te reizen?

Gewoon op de fiets. Heerlijk dat we in een land wonen waar dit volkomen normaal is. Nederland is immers hét fietsland. Ik zou niet weten wat ik zonder moet. Naar school, de stad, de tandarts: alles doe ik ermee.

6. Wat doe je graag in je vrije tijd?

Dat verschilt. Soms heb ik echt zin om super lui te doen: gewoon lekker met een filmpje of een boek in bed liggen. Andere keren ben ik juist sportief en ga ik een rondje hardlopen. Hier doe ik veel aan. Of winkelen! Heerlijk. En in de zomer, als het heel lekker weer is, ga ik ook graag naar het strand. Maar tegenwoordig is bloggen er natuurlijk ook bijgekomen! Kortom: ik heb heel veel dingen om in m’n vrije tijd te doen 😉

foto-1

7. Favoriete kledingwinkel?

Die is lastig. Er zijn zo veel winkels waar ik graag heen ga. Ik vind Abercrombie & Fitch altijd wel leuk. En als ik dan in Amsterdam ben (zelden) ga ik ook graag naar Brandy Melville. Of Topshop. Maar H&M is ook leuk. Oké laat maar, het zijn er gewoon te veel.

taylor-swift-2014-sarah-barlow-billboard-650

8. Van wie/welke band zou je graag een concert bijwonen?

Taylor Swift! Ik vind haar geweldig, evenals haar liedjes. Ik zou echt zo graag een keer een concert van haar bijwonen.

9. Favoriete thee?

Kaneelthee! By far. Soms heb ik echt het idee dat ik hier te veel van drink.

10. Verzamel je iets?

Het is niet dat ik bewust iets verzamel, maar ondertussen heb ik wel een aardige collectie kaarsen. Er staan sowieso al super veel verspreid in m’n kamer, maar ik heb er in een bak ook nog heel wat liggen..

11. Ik kan niet slapen zonder…

Het donker? Ik kan echt niet in het licht slapen. M’n kamer moet ’s avonds echt goed donker zijn als ik snel in slaap wil vallen.

12. Als je 1 miljoen euro helemaal voor jezelf kreeg, wat zou je er dan mee doen?

Lastige. Ik zou het waarschijnlijk verdelen. Een deel naar een goed doel, een deel voor later (studie, huis etc.) maar toch ook een goed deel bewaren nu. Ik kan heel wat dingen opnoemen die ik graag met dat geld zou willen kopen..

MAC-Rebel-Lipstick-Review-3.1

13. Favoriete make-up merk?

MAC heb ik altijd prachtig gevonden. Ik denk dat er niet veel uitleg nodig is en ik weet zeker dat velen het met me eens zullen zijn.

14. Favoriete lekkernij?

Ik ben over het algemeen niet echt een ‘snoeperd’, maar als ik moet kiezen zou ik toch gaan voor chocoladepasta, super simpel. Ik kan er echt onwijs van genieten als ik het eet. Ik eet het trouwens ook los, echt super fout, I know.

zomer-strand-wallpaper

15. Favoriete seizoen?

Zomer!!! Daar hoefde ik geen seconde over na te denken. Ik hou van de zon, de warmte en gewoon het goede humeur dat iedereen lijkt te hebben in de zomer (in tegenstelling tot de winter).

16. Slaap je met je deur open of dicht?

Open.

unsplashdesk-e1422045718154

17. Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik heb het altijd al leuk gevonden om te schrijven. M’n laptop staat vol met verhalen die ik in de afgelopen jaren heb geschreven. Op begeven moment bedacht ik me hoe cool het zou zijn als ik gewoon m’n ding kon doen (aka schrijven, schrijven en nog eens schrijven) en dat mensen het dan zouden lezen. Die gedachte was ongeveer het begin van deze blog.

18. Heb je een abonnement op (een) tijdschrift(en).

Nee. (Die was simpel)

19. Wat deed je afgelopen nacht om 00.00?

Filmpje kijken. Pitch Perfect voor de 849326369733e keer gezien, I love that movie.

20. Favoriete parfum?

Pure Cali van de Hollister! Love it.

Dat was het alweer. Het invullen ging sneller dan gedacht. Wees vrij om deze tag over te nemen! 🙂

Liefs. X.

Advertenties

Een gedachte over “my life in 20 questions tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s